Politica de confidentialitate

 

INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Ne bucuram ca sunteti interesat de protectia datelor pe pagina noastra de internet. Ne dorim sa va simtiti confortabil si in siguranta la vizitarea paginii noastre si sa priviti modul nostru de implementare a protectiei datelor ca pe o caracteristica a calitatii, orientata dvs. Urmatoarele mentiuni privind protectia datelor au rolul de a va informa asupra tipului si limitelor prelucrarii datelor dvs. Cu caracter personal de catre  TEHNOLOGICA RADION S.R.L. – in reorganizare judiciara. Temeiul legal pentru protectia datelor il constituie Regulamentul general privind protectia datelor (General Data Protection Regulation -GDPR).

In  aceasta informare, explicam modul in care procesam, utilizam, facem schimb de si protejam datele dvs. cu caracter personal atunci cand sunteti in relatii contractuale cu societatea Tehnologica Radion srl – in reorganizare judiciara precum si cand folositi site-ul nostru web.

 

Cine suntem

 

TEHNOLOGICA RADION S.R.L. – in reorganizare judiciara, in judicial reorganisation, en redressement cu sediul în Bucureşti, Sector 6, str. Dâmboviţa nr. 59, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti sub nr. J40/13360/1993, având CUI RO 4022079, reprezentata prin Consortiul MAESTRO SPRL – filiala Bucuresti si GENERAL GROUP EXPERT SPRL, în calitate de administrator judiciar, a fost infiintata in anul 1993, avand ca obiect principal de activitate Constructia de drumuri si autostrazi. Politica companiei s-a orientat inca de la infintare catre dezvoltarea infrastructurii societatii prin perfectionarea dotarilor tehnice cu statii de productie, utilaje, masini si aparate de ultima generatie, in scopul obtinerii performantei in calitate si scurtarea termenelor de executie, in scopul reducerii duratei disconfortului cauzat de executia lucrarilor.

In scopul executarii contractelor, sunt prelucrate toate datele necesare derularii unui contract cu Tehnologica Radion srl – in reorganizare.Daca in executarea contractului sunt implicati si prestatori externi de servicii (ex. Institutii bancare), datele dvs. Sunt comunicate acestora in limitele necesare si prelucrate de acesti prestatori in scopurile contractului.

 

 

Drepturile dumneavoastra in calitate de persoana vizata

 

Pe langa dreptul de revocare a consimtamantului dat fata de noi, puteti face uz de urmatoarele drepturi, conform RGPD :

- dreptul la informare cu privire la datele cu caracter personal stocate de noi, conform articolului 15 RGPD ,

- dreptul la rectificarea datelor inexacte sau la completarea datelor incomplete, conform articolului 16 RGPD  ,

- dreptul la ştergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal stocate de noi, conform articolului 17 GDPR,

- dreptul la restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră, conform articolului 18 RGPD ,

- dreptul la portabilitatea datelor, conform articolului 20 RGPD ,

- dreptul la opoziţie, conform articolului 21 RGPD .

 Dreptul la informare (dreptul de acces) conform dispoziţiilor articolului 15 RGPD

Aveţi dreptul de a fi informat gratuit, la cerere, în conformitate cu dispoziţiile articolului 15 alin.1 RGPD  asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal stocate de noi. Aceasta se referă îndeosebi la:

  • scopurile în care sunt prelucrate datele cu caracter personal;
  • categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate;
  • destinatarii, respectiv categoriile de destinatari cărora le-au fost dezvăluite sau urmează a le fi dezvăluite datele dumneavoastră cu caracter personal;
  • durata preconizată de stocare a datelor dumneavoastră cu caracter personal sau, dacă nu este posibilă furnizarea de date concrete în acest sens, criteriile pentru determinarea duratei de stocare;
  • existenţa unui drept la rectificarea sau ştergerea datelor cu caracter personal care vă vizează, a unui drept la restricționarea prelucrării de către operator şi a unui drept de opoziţie faţă de o asemenea prelucrare;
  • existenţa unui drept de a formula plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere;
  • toate informaţiile disponibile cu privire la provenienţa datelor, dacă datele cu caracter personal nu au fost colectate de la persoana vizată;
  • aveti dreptul de a formula in orice moment plangere la autoritatea competenta de supraveghere.

 

 

PERSOANA DE CONTACT

 

Daca aveti alte intrebari legate de prelucrarea datelor dvs., va puteti adresa responsabilului cu protectia datelor numit de operator.

Prezentele dispozitii privind protectia datelor cu caracter personal se aplica prelucrarii de date efectuate de  Tehnologica Radion srl – in reorganizare, cu sediul in str. Dambovita nr. 59, sector 6, Bucuresti, in calitate de Operator.  Putem fi contactati prin:
Telefon: +4 0372.118.300
FAX: +4 0372.118.330
E-mail: contact@tehnologica.ro