Incepand cu 01 iulie 2020 inceteaza aplicabilitatea preturilor finale reglementate la gaze naturale pentru clientii casnici. Va prezentam informarea, oferta societatii noastre si modelul de contract valabile incepand cu 01.07.2020 si prețul de furnizare pentru clienții care nu au încheiat contract de furnizare în regim concurential.
 
        Preturi si tarife
      Modalitati de plata
 
Pretul gazelor naturale este stabilit prin ordin emis de Autoritatea Nationala in Domeniul Energiei
Termenul de plata pentru facturile reprezentand contravaloarea gazelor naturale este prevazut in Ordinul nr. 77/2009 prin care sunt aprobate contractele cadru de furnizare reglementata, emis de ANRE si este inscris pe facturi.
Societatea noastra este autorizata si in domeniul lucrarilor de executie a instalatiilor de utilizare de la faza de proiectare pana la punerea in functiune a acestora, avand personal specializat.
Lista ce cuprinde tarifele nereglementate prestate de societatea noastra este detaliata aici.
Facturile emise se pot achita numerar la casieriile din Budeasa, Oarja si Poiana Lacului, jud. Arges (localitatile in care se afla punctele de consum gaze naturale) sau prin virament bancar in contul:
RO33PIRB2502702926001000 deschis la FIRST BANK Sucursala Afumati
 
 
Incepand cu data de 1 ianuarie 2015 inceteaza aplicabilitatea preturilor finale reglementate pentru clientii noncasnici astfel va prezentam mai jos notificarea pentru incheierea contractului de vanzare cumparare a gazelor naturale, precum si oferta tip a societatii noastre: