/clienti.png
 
    Clienti existenti
In cazul in care sunteti client al societatii noastre si doriti o modificare a instalatiei de gaze existente va rugam sa va adresati centrului de relatii cu publicul din zona in care este amplasat imobilul pentru care se solicita modificarea.
Pas 1 – Depunerea cererii pentru solicitarea acordului de acces
Sunteti clientul societatii noastre si doriti o modificare a instalatiei de utilizare, o extindere a acesteia sau doriti sa mutati locul aparatelor consumatoare?
Pentru aceasta trebuie sa va adresati societatii noastre cu o noua cerere in vederea obtinerii acordului de acces. Noi va vom raspunde in scris in termenul prevazut de legislatia in vigoare.
Pas 2 – Executia modificarii instalatiei de utilizare
Modificarea instalatiei de utilizare se face numai de catre persoane autorizate. Societatea noastra dispune de personal autorizat si calificat in vederea executarii instalatiilor de utilizare si a modificarii acestora in conditiile legii, prin urmare la solicitarea dumneavoastra vom realiza aceasta operatiune in conditii de maxima siguranta si timp redus. Puteti, de asemenea, sa alegeti o alta firma autorizata de pe site-ul www.anre.ro
Pas 3 – Schimbarea contractului de furnizare
In conditiile in care proprietatea se vinde, inchiriaza sau instraineaza, noul proprietar sau chirias trebuie sa schimbe contractul de furnizare de pe numele fostului proprietar sau chirias pe numele actualului.(vezi etape)