VERIFICAREA SI REVIZIA INSTALATIEI DE UTILIZARE

 Efectuarea operatiilor de verificare si revizie a instalatiilor de utilizare se face conform cap. III, sect. a 2-a - Obligatiile clientului final" din Ordinul ANRE nr. 179/16.12.2015, care a intrat in vigoare de la 01.01.2016 si care-l puteti vizualiza pe site-ul nostru la cap. LEGISLATIE/Piata Gaze Naturale" 

Operatiunea de verificare tehnica a instalatiei de utilizare se realizeaza la maxim 2 ani, iar cea de revizie la maxim 10 ani.
Consumatorii, persoane juridice, ce detin instalatii industriale de utilizare a gazelor naturale, efectueaza controlul eventualelor scapari de gaze la intervale de cel mult 72 ore.
Revizia instalatiei este obligatorie si in urmatoarele situatii:
-        dupa orice eveniment care poate afecta instalatia de utilizare;
-        in urma neutilizarii instalatiei de utilizare pe o perioada mai mare de 6 luni.
Actele doveditoare care atesta efectuarea operatiunilor de verificare/revizie
In calitate de operator al sistemului de distributie gaze naturale din zonele Budeasa, Oarja si Poiana Lacului, societatea Tehnologica Radion are obligatia de a verifica daca clientii finali respecta termenele legale referitoare la verificarea si/sau revizia instalatiilor de utilizare si are dreptul sa intrerupa alimentarea cu gaze naturale in cazul neprezentarii actelor doveditoare privind efectuarea acestor operatiuni, in conformitate cu normele tehnice specifice aprobate de ANRE.
 
Prin profilul activitatii noastre asiguram servicii de verificare si revizie a instalatiei de utilizare si servicii de interventie rapida la solicitarea dumneavoastra. Puteti opta pentru serviciile noastre sau pentru serviciile altui operator autorizat ANRE. Lista ce cuprinde operatorii economici autorizati o puteti consulta pe site-ul www.anre.ro.
 
 
OPERARE
Societatea noastra dispune de echipe de interventie cu personal calificat 24 de ore din 24, astfel daca sesizati defectiuni sau emanatii de gaze, ruperi de conducte sau bransamente nu ezitati sa ne contactati de urgenta la numerele de telefon ale dispeceratului din zona unde locuiti.

- Reguli pentru utilizarea gazelor naturale -

In cazul in care constatati emanatii de gaze va rugam sa luati imediat urmatoarele masuri:
-                   STINGETI orice sursa de foc
-                   deschideti usile si ferestrele
-                   NU aprindeti nicio sursa de foc
-                   NU aprindeţi lumina
-                   NU manevrati aparate electrice
-                   ANUNTATI de urgenta Dispeceratul de gaze la unul din numerele de mai jos:
                             0762.251.811
                             0248.960